Biografie


Didi Han werd geboren in Malang, IndonesiŽ, in 1955. Na het behalen van zijn hotel- en toerismediploma aan de National Hotel Institute in Bandung, begon Didi zijn carriŤre als kok bij het internationale Hotel in Jakarta. Hij vervolgde zijn loopbaan bij het internationale
Merlin Hotel in Singapore.

In 1980 besloot Didi te verhuizen naar Europa waar hij werkte als kok in diverse restaurants en internationale hotels zoals Indonesisch Restaurant Melati te Naarden Vesting, Challet Suisse en het Schiphol Hilton International. In 1993 was hij de eerste Excecutive Sous Chef van het Crowne Plaza Amsterdam Schiphol.

Tijdens het werk als kok ontwikkelde Didi zijn vaardigheden voor de bewerking van voedsel op kunstzinnige wijze. Na enkele jaren ervaring besloot Didi zich te specialiseren in voedseldecoratie zoals de bewerking van groenten en fruit. Hij breidde zijn vaardigheden uit door te leren ijssculpturen te maken in het Tokio Hilton Shinjuku.

Zijn vaardigheden zijn dan ook niet beperkt tot de bewerking van groenten en fruit, maar omvatten ook de bewerking van ijs, chocolade, boter en vele andere producten. In zijn vrije tijd reist Didi graag de wereld rond om te zoeken naar nieuwe ideeŽn en ervaringen in voedseldecoratie. Door zijn reiservaringen is Didi in staat om unieke eigenschappen te creŽren in zijn voedseldecoratie die staan voor zijn persoonlijkheid.

 

  

 

        

 

            

 

 

                                                                                           ENTER